[uWSGI] Problem with multiple processes with httplib.HTTPConnection?

Alan Castro alanclic at gmail.com
Tue Nov 9 19:52:14 CET 2010


The -i didn't solve it..

I'll work on a simple app and reproduce the problem from there and I'll send
it to you.

Thanks alot for the attention

Alan

On Tue, Nov 9, 2010 at 4:35 PM, Roberto De Ioris <roberto at unbit.it> wrote:

>
> > Hi Roberto,
> >
> > I tried uwsgi last last version with --threads and the current stable
> with
> > -T and the problem still occurs..
> >
> > The real problem is SQLAlchemy + Pylons + Multi-process.
> >
> > Summaryzing:
> >
> > There are 2 situations where everything works:
> >
> > * when I comment out the every db related code and deploy on a
> > 'multi-process environment'.
> >
> > * and if I use a '1 process environment' with db related code.
> >
> > And 1 situation (the one I really wanted to work) that does not work:
> >
> > * 'multi-process environment' with db related code.
>
>
> Can you change the db adapter (something like postgres or sqlite) to see
> if the problem is oracle related ?
>
> Another problem can be (i have never used the oracle adaptor) with
> multiple interpreters, try passing the -i option to a stable release.
>
> If both still do not works, can you send a skeletal app that i can use for
> tests ?
>
> Thanks a lot
>
>
> >
> > Thanks
> >
> > Alan
> >
> > On Tue, Nov 9, 2010 at 3:55 PM, Roberto De Ioris <roberto at unbit.it>
> wrote:
> >
> >>
> >> > I just deployed with the current version of mercurial and when i use
> >> -T
> >> > option my app won't work. (without -T it works)
> >> >
> >> > The "ready_to_reload..." is a normal debug info?
> >>
> >>
> >>
> >> Please try the -T with the current stable releases, and --threads <n>
> >> (use a low number like 4) with the mercurial one
> >>
> >> >
> >> > Thanks
> >> >
> >> > Alan
> >> >
> >> > On Tue, Nov 9, 2010 at 3:05 PM, Roberto De Ioris <roberto at unbit.it>
> >> wrote:
> >> >
> >> >>
> >> >> Il giorno 09/nov/2010, alle ore 17.39, Alan Castro ha scritto:
> >> >>
> >> >> > Roberto,
> >> >> >
> >> >> > I'm still facing this problem.
> >> >> >
> >> >> > Let me context my problem: I developed a Pylons application (which
> >> is
> >> >> multithreaded, each request fires up a new thread) and is working
> >> fine
> >> >> (deployed with uwsgi with one process). When I run it on a
> >> multiprocess
> >> >> with
> >> >> uwsgi eveything goes out of control and I keep getting this Oracle
> >> error
> >> >> TNS: Bad packet, which looks like problem with my sqlalchemy session
> >> >> object.
> >> >> >
> >> >> > I know this runs a bit out of uwsgi context, but do you know how
> >> much
> >> >> uwsgi multiprocess environment affects pylons multithreaded? In my
> >> head
> >> >> everything should work fine.
> >> >> >
> >> >>
> >> >> I suppose that your app generate a new python thread at every request
> >> >> that
> >> >> do something in the background and pass data to the "main" thread
> >> that
> >> >> will
> >> >> send the response to the webserver; in this case, have you enabled
> >> the
> >> >> -T
> >> >> option ?
> >> >> Without it the GIL is not initialized and i do not know what could
> >> >> happen
> >> >> :)  If instead your app generate a new thread that "alone" manages
> >> the
> >> >> whole
> >> >> request
> >> >> (so the thread itself generate the wsgi response) this will cause all
> >> >> sort
> >> >> of problems, as the current uWSGI stable releases are not
> >> multithreaded
> >> >> (you
> >> >> have to use
> >> >> a 0.9.7-dev release from mercurial repository)
> >> >>
> >> >> --
> >> >> Roberto De Ioris
> >> >> http://unbit.it
> >> >>
> >> >> _______________________________________________
> >> >> uWSGI mailing list
> >> >> uWSGI at lists.unbit.it
> >> >> http://lists.unbit.it/cgi-bin/mailman/listinfo/uwsgi
> >> >>
> >> > _______________________________________________
> >> > uWSGI mailing list
> >> > uWSGI at lists.unbit.it
> >> > http://lists.unbit.it/cgi-bin/mailman/listinfo/uwsgi
> >> >
> >>
> >>
> >> --
> >> Roberto De Ioris
> >> http://unbit.it
> >> _______________________________________________
> >> uWSGI mailing list
> >> uWSGI at lists.unbit.it
> >> http://lists.unbit.it/cgi-bin/mailman/listinfo/uwsgi
> >>
> > _______________________________________________
> > uWSGI mailing list
> > uWSGI at lists.unbit.it
> > http://lists.unbit.it/cgi-bin/mailman/listinfo/uwsgi
> >
>
>
> --
> Roberto De Ioris
> http://unbit.it
> _______________________________________________
> uWSGI mailing list
> uWSGI at lists.unbit.it
> http://lists.unbit.it/cgi-bin/mailman/listinfo/uwsgi
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://lists.unbit.it/pipermail/uwsgi/attachments/20101109/222cf584/attachment-0001.htm 


More information about the uWSGI mailing list