[uWSGI] --- no python application found, check your startup logs for errors ---

David Montgomery davidmontgomery at gmail.com
Sat Oct 5 01:48:13 CEST 2013


--- no python application found, check your startup logs for errors ---
{address space usage: 87171072 bytes/83MB} {rss usage: 17674240 bytes/16MB}
[pid: 29393|app: -1|req: -1/11] ddfdf  () {40 vars in 663 bytes} [Fri Oct
4 23:33:26 2013] GET /pixel/ => generated 21 bytes in 0 msecs (HTTP/1.1
500) 1 headers in 57 bytes (1 switches on core 19)

Why is the above happening?

/usr/local/bin/uwsgi --loop gevent --carbon xxx.xxx.xxx.xxx:2003 --socket
127.0.0.1:8070 --processes 1 --pp  /home/ubuntu/workspace/devops/
--wsgi-file  /home/ubuntu/workspace/devops/servers/pixel_server.py -b 32768
--master --gevent 20 --enable-threads --listen 2048 --memory-report
--logto2 /tmp/pixel.log

The file is there.  Yet I get no python application found?  How does one
get uwsgi to work?


I I run hte below from the command line..I do nit have a problem
python pixel_server.py
Bottle v0.11.6 server starting up (using WSGIRefServer())...
Listening on http://localhost:8048/
Hit Ctrl-C to quit.
localhost - - [04/Oct/2013 23:43:37] "GET /pixel HTTP/1.1" 200 42
localhost - - [04/Oct/2013 23:43:42] "GET /pixel HTTP/1.1" 200 42

If I were to use uwsgi.,,,it does not work and at a loss.

I am using nginx so...

Thanks
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.unbit.it/pipermail/uwsgi/attachments/20131005/7b8af9f6/attachment.html>


More information about the uWSGI mailing list