[uWSGI] --- no python application found, check your startup logs for errors ---

David Montgomery davidmontgomery at gmail.com
Sat Oct 5 03:55:47 CEST 2013


Already doing that
from bottle import route, run, default_app, request, response, get,redirect
if __name__ == "__main__":

    os.chdir(os.path.dirname(__file__))
    application = default_app()


On Sat, Oct 5, 2013 at 8:04 AM, Łukasz Mierzwa <l.mierzwa at gmail.com> wrote:

> Looking at lines:
>
>
> Bottle v0.11.6 server starting up (using WSGIRefServer())...
> Listening on http://localhost:8048/
> Hit Ctrl-C to quit.
>
> suggest that in pixel_server.py you are calling bottle.run() which spawns
> bottle built-in http server. If so then --wsgi-file should point to file
> containing:
>
> import bottle
> application = bottle.default_app()
>
> as in http://bottlepy.org/docs/dev/deployment.html#apache-mod-wsgi
> uWSGI expects standard WSGI application script that will return
> application object.
>
>
>
> 2013/10/5 David Montgomery <davidmontgomery at gmail.com>
>
>> --- no python application found, check your startup logs for errors ---
>> {address space usage: 87171072 bytes/83MB} {rss usage: 17674240
>> bytes/16MB} [pid: 29393|app: -1|req: -1/11] ddfdf  () {40 vars in 663
>> bytes} [Fri Oct  4 23:33:26 2013] GET /pixel/ => generated 21 bytes in 0
>> msecs (HTTP/1.1 500) 1 headers in 57 bytes (1 switches on core 19)
>>
>> Why is the above happening?
>>
>> /usr/local/bin/uwsgi --loop gevent --carbon xxx.xxx.xxx.xxx:2003 --socket
>> 127.0.0.1:8070 --processes 1 --pp  /home/ubuntu/workspace/devops/
>> --wsgi-file  /home/ubuntu/workspace/devops/servers/pixel_server.py -b 32768
>> --master --gevent 20 --enable-threads --listen 2048 --memory-report
>> --logto2 /tmp/pixel.log
>>
>> The file is there.  Yet I get no python application found?  How does one
>> get uwsgi to work?
>>
>>
>> I I run hte below from the command line..I do nit have a problem
>> python pixel_server.py
>> Bottle v0.11.6 server starting up (using WSGIRefServer())...
>> Listening on http://localhost:8048/
>> Hit Ctrl-C to quit.
>> localhost - - [04/Oct/2013 23:43:37] "GET /pixel HTTP/1.1" 200 42
>> localhost - - [04/Oct/2013 23:43:42] "GET /pixel HTTP/1.1" 200 42
>>
>> If I were to use uwsgi.,,,it does not work and at a loss.
>>
>> I am using nginx so...
>>
>> Thanks
>>
>>
>>
>> _______________________________________________
>> uWSGI mailing list
>> uWSGI at lists.unbit.it
>> http://lists.unbit.it/cgi-bin/mailman/listinfo/uwsgi
>>
>>
>
>
> --
> Łukasz Mierzwa
>
> _______________________________________________
> uWSGI mailing list
> uWSGI at lists.unbit.it
> http://lists.unbit.it/cgi-bin/mailman/listinfo/uwsgi
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.unbit.it/pipermail/uwsgi/attachments/20131005/0a28d939/attachment.html>


More information about the uWSGI mailing list