<div dir="ltr">AFAIR this did show up if one was using alarm framework.</div><div class="gmail_extra"><br><br><div class="gmail_quote">2014-04-15 6:27 GMT+02:00 Roberto De Ioris <span dir="ltr"><<a href="mailto:roberto@unbit.it" target="_blank">roberto@unbit.it</a>></span>:<br>
<blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex"><br>
> I have an init.d script that I use to restart my uwsgi instance by sending<br>
> a HUP signal to the process.  In the past I've had no issues and it<br>
> usually<br>
> restarts the instance in a nice way.  Recently I've occasionally gotten<br>
> the<br>
> following in my logs:<br>
><br>
> worker 1 buried after 2 seconds<br>
> worker 2 buried after 3 seconds<br>
> binary reloading uWSGI...<br>
> chdir() to /<br>
> closing all non-uwsgi socket fds > 2 (max_fd = 1024)...<br>
> found fd 3 mapped to socket 0 (/var/run/uwsgi/metrics_dev.sock)<br>
> running /sites/metrics_dev/env/bin/uwsgi<br>
> Bad file descriptor (epoll.cpp:144)<br>
<br>
this file (epoll.cpp) is not part of uWSGI sources, so i find this error<br>
pretty strange. (Could it be zeromq ?)<br>
<br>
Can you paste the whole config ?<br>
<span class="HOEnZb"><font color="#888888"><br>
<br>
--<br>
Roberto De Ioris<br>
<a href="http://unbit.it" target="_blank">http://unbit.it</a><br>
_______________________________________________<br>
uWSGI mailing list<br>
<a href="mailto:uWSGI@lists.unbit.it">uWSGI@lists.unbit.it</a><br>
<a href="http://lists.unbit.it/cgi-bin/mailman/listinfo/uwsgi" target="_blank">http://lists.unbit.it/cgi-bin/mailman/listinfo/uwsgi</a><br>
</font></span></blockquote></div><br><br clear="all"><div><br></div>-- <br>Łukasz Mierzwa
</div>